Banorët e Shkozës kanë bllokuar rrugën ku kalon Edi Rama

Banorët e Shkozës po protestojnë kundër Bashkisë së Tiranës  dhe bllokuan sot urën e Shkozës. Ata kërkojnë një marrëveshje me Bashkinë, që ka planifikuar të ndërtojë një rrugë të re përmes lagjes së tyre. Janë gjithsej 153 shtëpi që preken nga projekti i Bashkisë, por banorwt thonw se nuk janw kundwr projektit. Ato i druhen shpronësimit […]

Continue Reading

Çfarë ndodh nëse tërhiqet edhe LSI nga KQZ?

Ilir Meta është në mazhorancë, por politikisht LSI ka kaluar tashmë në anën tjetër, atë të opozitës. Në këtë situatë është krejt normale, që socialistët të mendojnë çfarë mund të ndodhë nëse njerëzit e LSI në institucione tërhiqen nga postet që mbajnë. Erjon Braçe pati dyshime nëse duhet votuar anëtari i tretë i LSI në […]

Continue Reading