Tabaku: Rama mendon për oligarkët edhe kur ekonomia humbet 1 mld euro

Me anë të një postimi në rrjetet sociale Tabaku shkruan se qeveria dështoi t’i përgjigjej në kohë krizës së shkaktuar nga tërmeti, dështoi dhe të siguronte ndihmën e duhur njerëzore dhe ekonomike ndaj biznesit dhe qytetarëve përgjatë pandemisë. Tabaku ka publikuar të dhënat e INSTAT sipas të cilës rënia ekonomike në vend për 3 mujorin […]

Vazhdo të lexosh