Dhunohet zyra e PD në Ishëm/ Ja letra kërcënuese ndaj pronarit të zyrës

Zyra elektorale e PD-së në Ishëm është dhunuar nga persona të panjohur deri më tani. Ndërsa pronarit të objektit ku është vendosur kjo zyrë i është lënë një letër kërcënuese me jetë. Dhunuesit e zyrës elektorale i shkruajnë pronarit të objektit që të heqë menjëherë flamujt e PD-së, ndërsa e kërcënojnë me jetë  nëse ai […]

Continue Reading

200 forca policie në Durrës për kanabisin në Ishëm

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj nuk u mjaftua me përgënjeshtrimin e Drejtorit të Policisë së Durrësit, Petrit Çullhaj për akuzat e Lulzim Bashës se në Manëz ka një magazinë me 100 ton drogë dhe në Ishëm janë 20 ton të tjera. Ditën e sotme, 200 forca policie kanë bërë kontrolle në disa fshatra të Durrësit. […]

Continue Reading