Poetja Irma Kurti nderohet me çmimin “Ambasadore Evropiane 2022”

Një vlerësim i rëndësishëm për poeten shqiptare Irma Kurti me banim në Itali, së cilës i akordohet “Ambasadore Evropiane” me këtë motivacion:“Çmimi i jepet duke marrë në konsideratë rëndësinë e veprimtarisë së saj letrare, çdo shkrim ngërthen në vetvete një poetikë të ndjerë, të veçantë që përcjell mesazhe të thella, një pastërti stili dhe një […]

Vazhdo të lexosh