I penduari: “Kokë-lopa” fikte radarin për një orë, merrte 15 mijë euro

ABC zbardh dosjen hetimore për operacionin ndërkombëtar “Shpirti” që u finalizua pak ditë më parë me 38 urdhër arreste, mes të cilëve edhe prokurorë, drejtues policie dhe dy shoqëruesit e ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri, të përfshirë në trafikun e sasive të mëdha të drogës. I penduari i drejtësisë ka deklaruar se Ilirjan Ducellari që thirrej me […]

Vazhdo të lexosh