Interi feston 110 vite të historisë së tij

Është një datë speciale për Inter-in që feston 110 vite të historisë së tij, e cila nisi më 9 mars 1908 kur disa anëtarë desidentë të Milan-it vendosën t’i japin jetë krijesës së tyre të re, bazuar në lojtarë të kombësive të ndryshme, një utopi në atë kohë. Një miks kulturash dhe idesh që shpesh […]

Vazhdo të lexosh