Partia e Blush-it voton me elektronik për përzgjedhjen e drejtuesve të saj

Partia më e re në Shqipëri, LIBRA është duke votuar. Anëtarët e LIBRA-s janë duke votuar për drejtuesit e partisë, një votim i parë për këtë lëvizje. Ky votim do mbetet unik dhe do kthehet në praktikë të pandryshuar. Sikur të gjitha partitë të votonin kështu Shqipëria do ishte një vend tjetër!”, shkruan Blushi në […]

Continue Reading