Nga Hasan Metuku: Populli në Çadër, Nexhmije Hoxha feston në vilë!

Njeriu nuk shikon mbrapa. Ne nuk flasim për vitin që shkoj. Ne nuk flasim madje as për javën që shkoj. Ne flasim për sot, dhe ne flasim për betejën e radhës. Kjo është gjithçka mund të bëjmë dhe kontrollojmë”! Heronjtë tanë janë njerëzit e thjeshtë, janë ata që vizitojnë Çadrën e Lirisë për afro 60 […]

Continue Reading

Skandal/Ushqimet e skaduara nga Tirana dërgohen në rrethe

Konsumatorët shqiptarë gjithmonë e më shumë të pasigurtë për ushqimet që konsumojnë duket se janë ndërgjegjësuar më shumë për të denoncuar rastet e konstatuara të ushqimeve të skaduara. Sipas zyrës per mbrojtjen e konsumatorit zgjidhje për të garantuar sigurinë ushqimore është funksionimi i organeve kopetente si dhe vetingu për të vendosur në detyrë ekspertë dhe […]

Continue Reading