Thirrje e fortë e një socialisti 24-karatsh: Rama ik

Nga Hamdi Jupe. Fajin e ka Arta Dade! Protesta e opozitës mbushi bulevardin “Dëshmorët e Kombit” me njerëz. Nuk ishin parë aq shumë protestues prej shumë vitesh në shesh. Na nxori mallin e protestave të moçme. E pashë në televizor dhe u kënaqa. Protesta zgjati për pesë orë, si asnjëherë tjetër më parë. Ajo u […]

Vazhdo të lexosh