Bashkim Fino i sulet opozitës së re: Na vini këtu pas 2 orësh! Çfarë jeni ju; Hajdari: Kam respekt për ju…

Rikthimi i opozitës pasi u larguan për shkak të Ivi Kasos ka tensionuar edhe njëherë mbledhjen e thirrur nga OSBE për tryezën e Reformës Zgjedhore. Bashkim Fino me tone të ashpra iu drejtua Rudina Hajdarit dhe deputetëve se nuk mund të vinë pas dy orësh. Shkak për braktisjen e mbledhjes nga ana e opozitës parlamentare […]

Vazhdo të lexosh