Rama/ Fajin e kanë analistët jo pronarët si Frangaj dhe Çili

Edi Rama është marrë me opinionistët dhe gazetarët duke i quajtir ata si të keqen më të mëdha. Ai ka folur edhe njëherë për kanale të nëdheshme parash që paguajnë këtë pjesë të një kaste prej 800 vetësh që shohin vetëm interesin e tyre. “Agallarë mediatikë”, “Katund mediatik” kanë qenë termat e përdorur prej tij […]

Continue Reading