Gentian Zenelaj/ Sot pastruesja e Teatrit pyeti se ku janë artistët, u bëj thirrje të gjithë kolegëve të mi që të jenë sot këtu

Teksa vijon që të jetë e tensionuar situata përpara godinës së Teatrit Kombëtar, një mesazh të fortë për kolegët ka pasur dhe aktori Gentian Zenelaj. Ai iu ka kërkuar të gjithë artistëve që të mos bëhen pjesë e turpit, por tiu bashkohen atyre në këtë rezistencë, që duket se po shkon në përballjen finale. “Kjo […]

Vazhdo të lexosh