Nga Fatbardh Kadilli/ Të merresh vesh me kundërshtarin për rregullat e garës nuk do të thotë se ke lënë ndeshjen.

Mjaftoj një debat i drejtpërdrejtë mes Kryeministrit dhe Kryetarit të opozitës që edhe më skeptiket ta shikojnë nga një kënd tjetër opozitën. Fjala e Bashës dhe replikat me Ramën, në seancën e fundit në Kuvend, më shumë se të nevojshme për ata vetë, ishin të nevojshme për ata që i ndiqnin. Vecanërisht e rëndësishme është […]

Vazhdo të lexosh

Nga Dritan Shano/ Le të ketë garë!

Është e qartë se ne si PD kemi humbur rëndshëm kësaj rradhe. PS ka 70për qind më shumë deputetë në Kuvendin e Shqipërisë sesa ne. Është e qartë po ashtu se kanabis, frika e njerëzve, bandat e pushtetit, oligarkët kanë ndikuar fort në këtë rezultat duke alteruar votën. Është gjithashtu e qartë se shumë nga […]

Vazhdo të lexosh