Reuters/ Franca jo negociatave, vendimi për Shqipërinë në vitin 2020

Franca shtyn për 2020 hapjen e negociatave të anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Franca konsideron se para se të hapen negociatat e anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut duhet të plotësohen kushtet përkatëse. ‘Ata nuk kanë plotësuar kushtet. Ne po u kërkojmë atyre të bëjnë përpjekje të reja’,- tha një zyrtar francez […]

Vazhdo të lexosh