Zbulohet arsyeja se pse Eduard Selami dilte kundra vendimeve të PD-së

Gazetarja dhe njëkohësisht bashkshortja e deputetit demokrat, Eduart Selami, Ilva Tare, ka marrë postin e drejtueses së bordit të organizatës së financuar nga George Soros, “Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”. Prej disa kohësh gazetarja Tare ka qenë anëtare e bordit të organizatës së Soros, ndërkohë që së fundmi është bërë drejtuese e bordit. “Fondacioni […]

Vazhdo të lexosh