Ish ambasadori jonë në Amerikë i shkarkuar për korrupsion, sulmon Agron Tufën.

Fatos Tarifa u vu në qendër të një skandali, pasi shtypi në Tiranë botoi përmbajtjen e një bisede telefonike mes ambasadorit dhe një biznesmeni shqiptar në Uashington, ku lihej të kuptohej se ambasadori kishte kërkuar dhe marrë rryshfet në një shumë rreth 4 mijë dollarë. Ministria e jashtme nisi hetimet rreth çështjes dhe kërkoi që […]

Vazhdo të lexosh