Gazeta “Koha JONE” fletushka kryesore që bënte thirrje pë shkatërrimin e shtetit në 97-ën. Foto

Gazeta “Koha JONE” ka qene gazeta kryesore e asaj periudhe qe me shkrimet dhe titujt e saj i hodhi benzine zjarrit qe me vone mori permasa katastrofike. Thirrjet e saj per rrembim armesh dhe permbysje qe te qeverise Berisha ishin nga me ekstazet. Nje nder to ka qene edhe gazetarja qe mbulonte jugun Zenepe Luka. […]

Continue Reading