Ja disa gjëra që ju bëjnë ju të injoroheni nga shoqëria juaj në facbook.

Të shumta janë gjërat të cilat ju bëni të cilat njerëzit që ju keni në rrethin tuaj shoqëror bëjnë që të mos ju pëlqejnë më. Ja dhe nëntë gjërat që ju bëjnë ju të injoroheni nga individë të ndryshëm në shoqëri që sapo e keni krijuar apo edhe në atë të vjetër: Të paturit e shumë […]

Continue Reading

Tashmë facebook tregon parashikimin e plotë të motit.

Facebook ka lëshuar një tipar të ri që tregon parashikimin e plotë të motit. Këtë shërbim të ri të motit rrjeti social e ka lëshuar edhe në versionin e aplikacionit të saj mobil dhe versionin e faqes në desktop. Sipas një raporti të ri të publikuar në TechCrunch thuhet se në pjesën e re të […]

Continue Reading