Rozana lutet për xhaxhin Françesk Radi: Është shumë herët për tu larguar

Françesk Radi, një nga këngëtaret më të dashur të publikut shqiptar ,  ndodhet në Reanimacionin Qendror të QSUT-së. Thuhet se kantautori  67-vjeçar ka pësuar një hemorragji cerebrale (gjakderdhje në tru). Bashkëshortja e tij Tefta dhe mbesa Rozana Radi i kanë qëndruar pranë ndërkohë që artistit të njohur, ndërkohë që Rozana ka i ka kushtuar një dedikim […]

Vazhdo të lexosh