Rrugët e Tiranës mbushen me pederastë dhe lesbike. FOTO

Aktivistë, qytetarë dhe mbështetës të të drejtave të personave LGBT kanë zhvilluar sot paradën e Krenarisë, një aktivitet i përvitshëm që zhvillohet në muajin maj.  Me pankarta në duar, ata parakaluan në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. “Problem mbetet diskriminimi nga shoqëria, por edhe fakti se familja nuk i pranon këta persona”, -u shpreh një nga aktivistët. […]

Vazhdo të lexosh