Meta në Shkodër, Rama luan basketboll me lali Erin. Meta: Rama urgjent të gjej zgjidhjen

Ilir Meta ka zgjedhur sot me paramendim Shkodrën, në ditën përvjetorit te firmosjes së katër viteve me parë të koalicionit me PS. Gjithçka duket e menduar mirë. Kur të gjithë presin mendimin dhe përgjigjen e LSI, nëse do të vazhdojë prapë koalicionin politik për zgjedhjet e reja me PS, aq me tepër që sot bëhen […]

Continue Reading