Kaos total në Hipotekën e Vlorës/ Drejtuesit e sapo emëruar japin dorëheqjen

Serish dorëheqje ne Hipotekën e qytetit të Vlorës. Drejtuesit e rinj janë larguar nga posti, duke krijuar sërish një situatë të rëndë në këtë institucion. Gazetari i “BalkanWeb”, Enrik Mehmeti raporton se janë larguar nga detyra duke dhënë dorëheqjen drejtoresha e emëruar pak ditë më parë Elona Hodaj dhe zv drejtori i Hipotekës,  Krenar Xhemali. […]

Vazhdo të lexosh