Nga Bislim Ahmetaj: Çadra e lirisë ka filluar të japë produktet e para.

Ato janë shumë por disa prej tyre sipas meje janë: Së pari ka ngjallur shprese dhe besim qe opozita jo vetëm ekziston por është gjeneratori i besimit dhe shpresës. Së dyti ka rritur solidaritetin mes opozitës, e ka unifikuar dhe bindur ate qe bashkimi është zgjidhja, kjo U tregua me aktin e mos regjistrimin ne […]

Continue Reading