Rama hap “Kazanin” e tij privat.

Edi Rama ka postuar një video live nga Facebook-u i tij dhe me shaka ka vënë në përshkrim “ERTV Live – Studio e hapur opinionesh të ekspozuara”, duke thumbur edhe studiot televizive të debateve. Rama jo pak herë ka përdorur togfjalëshin “media kazani”, referim ky për mediat që janë kritike ndaj tij dhe shpesh, kryeministri […]

Vazhdo të lexosh