Qeveria Hungareze: Zgjedhjet në Shqipëri duhet të zhvillohen pas disa muajsh. Nuk ka kushte për më 18 Qershor

Kryetar i komisionit për çështjet e jashtme në parlamentin e Hungarisë, Zsolt Nemeth është shprehur se pa zgjedhje të lira e demokratike, Shqipëria mund të rrëshqasë në kaos. Ekonomia e zezë e bazuar në prodhimin e drogës e drogës është fryrë vitet e fundit dhe të ardhurat nga droga mund të përbëjë një pengesë të […]

Vazhdo të lexosh