Deklaratë e Grupimit ‘Dhjetor 90’/ Paragjykimet ndërtojnë mure. Besimi ura.

Grupimi “Dhjetor 90” Bulevardi Zhan d’Ark 11, Tirana 1000 NJOFTIM PËR MEDIAT Tirane me 20 Maj 2017 Grupimi”Dhjetor 90” përshendet marrëveshjen e arritur nga Kryetari i Partisë Demokratike dhe i opozitës shqiptare zoti Lulzim Basha me Kryeministrin në detyrë, njëkohësisht Kryetar i Partisë Socialiste të Shqipërisë zotit Edi Rama. Arritja e kësaj marrëveshje shmangu një […]

Vazhdo të lexosh