Gjykata Admimistrative e Shkalles se Pare Durres pezullon punimet e Dakos

Gjykata Admimistrative e Shkalles se Pare Durres, pas mases se sigurimit per pezullim punimesh vendosi: “Pezullimin e punimeve ne pjesen e siperme te rruges, nga ana e Bashkise se Durresit. Prej ditesh aktiviste te shoqerise civile protestonin perpara ketij sheshi ku bashkia e Durresit kryente punime.

Continue Reading

Dako po masakron historinë e Durrësit

Forumi për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore, në një deklaratë për mediat kërkoi sot ndërprerjen urgjente të punimeve nga Bashkia e Durrësit. “Kërkojmë; e para, ndërprerjen e vërtetë dhe të menjëhershme që tani të punimeve në të gjithë zonën A dhe B të interesuar. E dyta, zbulimin e të gjithë sitit, riheqjen e të gjitha shtresave […]

Continue Reading