Ja kush është ilaçi më i mirë për kollën

Të gjithë e kemi dëgjuar dhe e dimë që mjalti dhe limoni ndihmojë për të zbutur kollën. Megjithatë, një eksperti së fundmi ka zbuluar se çokollata është më e mirë për problemet e fytit, kryesisht me kollën. Profesor Alyn Morice, kreu i studimeve kardiovaskulare në Universitetin e Hull së bashku më një themelues të Shoqërisë […]

Vazhdo të lexosh