Ku të vazhdojmë studimet e larta? Dhe disa gjetje të rezultateve të Akreditimit nga Agjencia Britanike e cilesisë në arsim në shkollat e larta të Shqipërisë

 Me ardhjen në pushtet te socialisteve një nga reformat e para dhe më të rëndësishme të qeverisë Rama 1 ishte reforma në arsimin e lartë e cila u shoqërua me mbylljen e disa shkollave të larta dhe pezullimin e disa te tjera si dhe me miratimin e Ligjit aktual 80/15 “Për arsimin e lartë dhe […]

Vazhdo të lexosh