Kërcënon prokurorin dhe gjykatësin në sallë të gjyqit/ “Sapo të dal nga burgu, do jepni llogari”

Erzen Uka, ish-komandoja i ushtrisë i arrestuar si person i dyshuar për terrorizëm, ka kërcënuar gjyqtarin Bib Ndreca dhe prokurorin Eugen Beci në sallën e gjyqit. Ai ka dalë këtë të martë para Gjykatës së Krimeve të Rënda për t’u njohur me masën e sigurisë. Megjithatë, seanca nuk ka kaluar pa tensione. Erzen Uka lëshoi […]

Vazhdo të lexosh