Ilir Meta ka uruar besimtarët bektashinj në Kryegjyshatën Botërore në Tiranë.

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta ka uruar besimtarët bektashinj në Kryegjyshatën Botërore në Tiranë. Meta tha se “jemi së bashku për një të nesërme më të mirë për veten, familjet dhe miqtë. Dita e sotshme është festa tradicioanle e së djeshmes që vjen si triumf  i së nesërmes. Është një ditë e jashtëzakonshme që afron […]

Vazhdo të lexosh