Ja sa vota duhet për tu bërë deputet/ Shifrat për çdo qark të Shqipërisë

Sa vota shkon një mandat deputeti në të gjitha qarqet e vendit, duke pasur parasysh pjesëmarrjen e vitit 2009,  vitit 2013 dhe atë të zgjedhjeve lokale në vitin 2015? Në 2 qarqe të vendit ka diferenca të mëdha mbi vlerën e një mandati. Në Vlorë një mandat vlen 10.200 vota, në Kukës një mandat vlen […]

Continue Reading