Bamir Topi i bashkohet Ramës për zgjedhjet e 18 Qershorit

Fryma e Re Demokratike do të marrë pjesë në zgjedhjet e 18 qershorit. Kjo është konfirmuar nga kryetari Bamir Topi gjatë një konference për shtyp, i cili kërkoi të mos luhej me afatet Kushtetuese për zgjedhjet. Topi kërkoi reformimin e kodit zgjedhor dhe shprehu respekt për kauzën e opozitës, por nuk harroi të akuzojë PD-në […]

Continue Reading