“Pamfleti” i Rilindjes sulmon Metën: Meta si Al Capone

Nuk ka qetësi për Ilir Metën, miliarderin politikan që fatkeqësisht është në bashkëqeverisje me Edi Ramën dhe që drejton edhe Kuvendin e Shqipërisë. Nëse thuhet gjithnjë se e keqja fillon nga detajet, shembulli më i qartë ka qënë Al Capone. I cili pavarësisht se kishte përvetësuar me miliona dollarë nga pasuritë publike përmes korruptimit të […]

Continue Reading