Ja disa arsye se përse ecja është një nga ushtrimet më të mira

Ecja ju mundëson të gëzoni një shëndet më të mirë dhe njëkohësisht nuk shkakton edhe shumë lodhje. Prandaj, Telegrafi më poshtë ju sjellë katër arsye se përse duhet të filloni të ecni çdo ditë: Ecni për të ushtruar Ecja është më e lehtë për trupin tuaj sesa ushtrimet tjera fizike si vrapimi. Ecja mund të […]

Continue Reading

Artan Fuga: Populli në shesh! Flutura Açka: 10 arsye pse protestoj! Po vetë a do vijnë në protestë?!

Gëzojuni o ju që e plotësuat kontratën me popullin! Hidhërojuni o ju që i kthyet krahët popullit!” me këtë thirrje publike, profesor Artan Fuga iu bashkua protestës së 18 shkurt të Partisë Demokratike. Qëndrimin e tij pro daljes në shesh, Fuga e nis me nje mesazh, për mediat që përhapin panik. “Ve re në disa […]

Continue Reading