Skandal/ Plarent Ndreca fshin serverat në Ministrinë e Arsimit

“Sekretari i Përgjithshëm i mafies së ndrikull Vilës, Plarent Ndreca fshin serverat që kërkon prokuroria. 10 çuna krimi bëjnë sehir apo i mbajnë ison banditit tek MAS!”, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha në facebook. Më poshtë mesazhi i denoncimit: “16/06/2017, 11:38:44: ? Përshëndetje doktor, jam punonjës i Ministrisë së Arsimit për shërbimet mbështetëse. Sot jam kërcënuar, […]

Vazhdo të lexosh

Paditet në prokurori, sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Arsimit, Plarent Ndreca

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Mirela Karabina ka depozituar sot në Prokurorinë e Përgjithshme dhe në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë kallëzimin penal me Nr. 2466-M, datë 12.06.2017 për Plarent Ndrecën, Sekretar i Përgjithshëm pranë kësaj ministrie. Ai akuzohet për shkelje të rënda ligjore të kryera jashtë kompetencave të funksionit të tij që cenojnë veprimtarinë […]

Vazhdo të lexosh

Plarent Ndreca, presion për të refuzuar urdhërin e Ministres së Arsimit

Ministrja teknike e arsimit, Mirela Karabina denoncon publikisht Sekretarin e Përgjithshëm, Plarent Ndreca, se po ushtron presion në administratën e këtij dikasteri për të kundështuar masat për shmangien e përdorimit të administratës në zgjedhje. Sipas një njoftim për shtyp,  ku bëhet e ditur kërkesa për pezullimin nga detyra të Drejtores së Drejtorisë Arsimore të Vlorës, […]

Vazhdo të lexosh

Ministrja e Arsimit pezullon nga puna Drejtoren e Arsimit të Vlorës/ Paralajmëron Sekretarin e Përgjithshëm të MAS

Ministria e Arsimit dhe Sportit, znj. Mirela Karabina ka kërkuar sot, pezullimin e menjëhershëm nga puna të Drejtores së Drejtorisë Arsimore Rajonale Vlorë, znj. Albana Hodaj dhe i ka dërguar edhe një paralajmërim për mosbashkëpunim, Sekretarit të Përgjithshëm të MAS, Plarent Ndrecës. MAS njoftoi se “pezullimi i drejtueses së DAR Vlorë ka ardhur si pasojë e kundërshtimit […]

Vazhdo të lexosh