Nga Ledina Alolli/ Një përgjigje për cdo kritik te opozitës së vërtetë e lavdërues të zgjedhjeve moniste.

Kur e keqja të rrethon nga cdo anë, kur trafiku dhe krimi janë standartet qe i kanë dale zot shtetit dhe ligjet e Kushtetuta kane ulur kryet, kur cdo institucion e zyrë funksionon për urdhërat e oligarkisë së inkriminuar, kur skamja konsiderohet si rritje ekonomike, kur azili i mijëra shqiptarëve për bukë te gojës,konsiderohet si […]

Vazhdo të lexosh