Juristët e Kuvendit: Avokatja e Shtetit Alma Hicka të sillet me forcë nga policia në komision.

Juristët e Kuvendit të Shqipërisë kanë refuzuar kërkesën e Avokates së Shtetit Alma Hicka dhe i kanë dhënë të drejtë deputetit demokrat Edmond Spaho për shoqërimin me forcë me polici të avokates në komisionin hetimor për CEZ që heton aferën 600 milionë Euro të qeverisë Rama. Alma Hiçka depozitoi një kërkesë ku deklaronte se anetarët […]

Continue Reading

Nard Ndoka: Avokatja Hicka, Rrushi i Ramës”. Një idiotsi dhe “grusht shteti”

Deputeti Demokristian Ndoka, ka reagur sot ne lidhje me nje leter qe Avokatja e shtetit, Alma Hicka, ka kerkuar arrestimin e n/kryetarit te parlamentit, Edmond Spaho, pas kërkesës së tij për të shoqëruar me polici Avokaten e Shtetit për të dëshmuar para komisionit hetimor parlamentar për çështjen CEZ.   Nga Nard Ndoka: Tashmë Rama e ka […]

Continue Reading