Albumi i Atjon Zhitit vlerësohet në Europë

Në Louver dy piktorë shqiptarë nderohen me çmime, Gjergj Kola me medaljen e krijimtarisë, Atjon Zhiti me medaljen e kujtimit Albumi me vizatime e piktura i Atjon Zhiti po vlerësohet në Europë. Ai pak kohë ka që është botuar dhe është shpërndarë ne librarite kryesore te Tiranes e ato te aeroportit, po ka terhequr vemendjen […]

Vazhdo të lexosh