Informatat të pakonfirmuara zyrtarisht nga SHISH paraqesin dezinformata, o portali “Pamfleti”!

Nga Luan Hamiti. Artikulli është një cung pa pikë logjike, i nisur nga urrejtja patologjike për një krah apo tjetër politik dhe jo nga informatat reale që janë marrë zyrtarisht nga Institucioni. Luan Hamiti Në faqën e Internetit të portalit “Pamfleti” doli një shkrim qesharak kinse Shërbimi Informativ të Shtetit ka bërë dosje për ish-kryeprokurorin […]

Vazhdo të lexosh