Ngushtohet laku i Ambasadorit LU. Senatorët amerikanë kërkojë hetimin e ambasadës në Tiranë

Gjashtë senatorë amerikanë nënshkruan një letër drejtuar sekretarit të Përgjithshëm të Shtetit, Rex Tillerson ku kërkojnë hetimin e fondeve me të cilat është financuar projekti i Reformës në Drejtësi dhe ndikimi i Soros në ambasadën amerikanë në Tiranë. Letra nis me shqetësimin për Maqedoninë për të kaluar më pas në Shqipëri, ku përmendet fakti se […]

Vazhdo të lexosh

Senatorët Amerikanë: Soros dhe Ambasada e SHBA bënë Reformën në Drejtësi për Ramën. Letra

Gjashtë senatorë amerikanë kanë vendosur që bëjnë një letër për sekretarin e shtetit në SHBA, Rex Tillerson, duke i kërkuar që të hetojnë aktivitetin e manjanit Xhorxh Soros dhe aktivitetet e tij. Sipas senatorëve, paratë e popullit amerikan janë përdorur nga Sorosi për të rrëzuar qeveri dhe për të ngritur në pushtet njerëzit e tij. […]

Vazhdo të lexosh