2 milionë dollarë për Teatrin e Operas nga Kina

Qeveria e Republikës Popullore të Kinës i jep Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë një grant me vlerë 2 milionë dollar. Shuma do të përdoret për pajisjet në zbatimin e punimeve të projektit me objekt: Rikonstruksioni i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit dhe Ansamblit Popullor. Marrëveshja ekonomike-teknike ndërmjet Qeverisë së Republikës Popullore të […]

Continue Reading

I ofron 2 milionë dollarë për të fjetur me të, aktorja e refuzon

Një miliarder kinez është refuzuar nga aktorja, Greice Santo, të cilës i ka ofruar rreth 2 milionë dollarë për të fjetur me të 6 herë në muaj. Duket se Daryl Katz është fiksuar pas yllit të ‘Jane The Virgin’ dhe ka ofruar për të një çmim dyfish më të madh se shuma që i ofrohet […]

Continue Reading