KQZ i jep të drejtë Blush-it. Libra në garën e 8 Qershorit.

Një udhëzim që nuk u mësua se si u inflirtua ditët e fundit dhe që ndryshonte rregullat për kandidimin e partive politike në zgjedhjet parlamentare të 18 qershorit, krijoi një përplasje të fortë mes KQZ dhe partisë LIBRA. Një ditë më parë me një gjuhë të ashpër në parlament, kreu i LIBRA-s, Ben Blushi akuzoi […]

Continue Reading