PËR NE

Sprint.al është media më e madhe e lajmeve në Shqipëri, që brenda një kohe të shkurtër është kthyer në lider të informacionit. Në Sprint.al do të gjeni opinionistë më me emër në vendin tonë, investigime dhe lajme që nuk do ti gjeni diku tjetër. Ju ftojmë të klikoni dhe të na shkruani sa herë që ju mendoni se duhet. Stafi i Sprint.Al

Redaksia [email protected],
Reklama [email protected]