Klaron Security

Shoqëria e ruajtjes dhe sigurisë fizike “Klaron Security” është krijuar në vitin 2001 dhe tashmë me një experiencë shumë vjecare, duke ofruar shërbimin më cilësorë dhe më konkurues në tregun e shoqërive të ruajtjes dhe sigurisë fizike. Të gjithë punonjësit e kësajt kompanie janë vec të tjerash të siguruar dhe me një përgjegjësi profesionale për […]

Vazhdo të lexosh