NOA, pjesë e Konferencës Vjetore të organizuar nga Microfinance Centre

Aktualitet
NJOFTIM NGA NOA: Ishte kënaqësi të ishim pjesë e Konferencës Vjetore të organizuar nga Microfinance Centre , në këtë jubilee të rëndësishëm të 25 vjetorit të organizimit të kësaj konference.
Edicioni i 25të ishte nën tematikën “Thriving Together” dhe përfshinte një sërë diskutimesh të ndërtuara mbi bazën e leksioneve të nxjerra nga e kaluara si dhe prioritetet e të ardhmes duke pasur vëmendje të shtuar në impaktin social, cfarë mund të bëjmë më mirë në të ardhmen, apo si mund të krijojmë një ekosistem më të mirë për mikrofinancën.
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?