Inxhinieri, Kryetari dhe babëzia e masakrës urbane në Himarë (DOKUMENTI)

Aktualitet
Inxhinieri, Kryetari dhe babezia …!
Miq te faqes , Himariote !
Po vijoj me denoncimet e disa prej fakteve dhe rrethanave te provuara me dokumenta se
plackitja e pronave , masakra urbane ne favor te miqve dhe shokeve dhe mbi te gjitha
VJEDHJA E SHUMAVE MONETARE NGA ARKA E BASHKISE drejt e ne xhepat e
bandes se Bashkise qenkan uleritese !
Po perpiqem tju sqaroj pak me thjesht …. Sic e dini , kushdo qe kryen nje investim ne
fushen e ndertimeve , paguan ne Bashki , nder te tjera edhe taksen e Ndikimit ne
Infrastrukture . Kete takse e perllogarit G.S.
G.S , nuk qenka i mire ne matematike dhe i ka humbur makina llogaritese . Ka
perllogaritur gabim te gjitha keto taksa duke bere te mundur qe ata qe ndertojne te
paguajne shuma te vogla si takse ne Bashki . Ne cdo praktike te kontrollur nga KLSH ka
perllogaritur gabim kete takse .
Ne vetem 3 praktika te kontrolluara Bashkise Himare nga “puna” e G.S i mungojne ne
arke 14 261 851 leke !!!! Vazhdojme …..
Sipas KLSH “ Nga auditimi me zgjedhje i procedurave për leje ndërtimi të miratuara nga
Bashkia Himarë, ku u përzgjodhën si më me risk lejet për objektet shumëkatëshe banimi,
multifunksionale dhe turistike, rezulton se Bashkia Himarë në 16 raste ka miratuar leje
ndërtimi dhe procedura të tjera (certifikata përdorimi) në kundërshtim me përcaktimet
ligjore në fuqi,” .. !!! 16 raste , se kaq jane kontrolluar per vitet 2019-2022…
Te gjitha keto te jene gabime ?! JO ! G.S nuk eshte zemergjere , nuk eshte as tolerant ,
nuk mendon tu lehtesoje barren fiskale subjekteve , di mire matematike , di mire c fare
ben!
G.S. ESHTE NJE HAJDUT . Kaq. Ka edhe nja 2 ortake , nje te financa dhe tjetrin ,
Kryetarin ne ikje !
Himarjote , leket qe vidhen jane tuajat , jane te femijeve tuaj , me to duhet te kryheshin
investime reale per Himaren , jo si pishat e thara dhe lufta me reren e plazhit qe mbulon
shetitoren sa here ka dallge ne Spile !
Vijon me hajdutin e rradhes …/HIMARA SOT/
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i amë e biletës, plan dhe teksti
Mund të jetë një imazh i planimetri e katit, harta, plan dhe teksti
Mund të jetë një imazh i amë e biletës, harta, plan dhe teksti
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një ilustrim i teksti
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i amë e biletës, plan dhe teksti
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?