Beleris akuza Goros/ Plazhet e Himarës të rrezikshm për nga pakujdesia

Aktualitet Politike

Kandidati i opozitës Fredi Beleris ka akuzuar sërish Jorgo Goron për gjëndjen e plazheve të Himarës.

Postimi i plotë:

 

Foto nga Himara e 2023!

12 vite indiferencë apo paaftësia e Jorgo Goros, në radhë të parë për të garantuar sigurinë në rrugë dhe zona, si në Potam, ku situata është e rëndë.

Një nga plazhet më të frekuentuara të Himarës, në Rivierën Shqiptare, është i rrezikshëm nga pakujdesia dhe paaftësia!

[..]

Φωτό από την Χιμαρα του 2023!

12 χρόνια αδιαφορίας ή ανικανότητας του Jorgo Goro, πρωτίστως για την μέριμνα της ασφάλειας σε δρόμους και περιοχές, όπως στο Ποτάμι, όπου η κατάσταση είναι τραγική.

Μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Χιμάρας, στην Αλβανική Ριβιέρα, είναι επικίνδυνη λόγω αμέλειας και ανικανότητας!

#fredibeleri #himare #himara #ditaefitores #υποψηφιοςδημαρχοςχιμαρας #himarajeniju #14maj2023 #votime2023 #bashkefitojme #bashkefitojme2023 #14majvotonifredibeleri
#NdryshimiNëDuartETua #BashkiaHimareNëDuartETua

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?