Mediu: Antarësimi i Shqipërisë në NATO është arritja më e madhe mbas pavarësisë për Shqipërinë

Aktualitet
Fatmir Mediu: Antarësimi i Shqipërisë në NATO është arritja më e madhe mbas pavarësisë për Shqipërinë
Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme
🔹Në këto mimente duhet ti shprehim mirënjohjen SHBA, Presidentit Bush, Secretari I NATOs Scheffer, Komandanti NATOs Gjenerali Jones, Sec Rumsfeld, Gates dhe Condoleezza Rice, Sec Britanik Browne, Ministri Italian Parisi, aministri Gjerman Jung, Ministri Turk Gonul, Ministri Grek Mermarakis, Ministri Rumun Melshkanu etj. Miq dhe mbështetës për ta bërë Shqipërinë pjesë të aleancës më të madhe politike dhe të sigurisë.
Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë
🔹Vlerësimin maksimal FA të Republikës së Shqipërisë si faktoe vendimtar për antarësimin në NATO.
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
🔹Kjo aleancë sot mbas 14 vjetësh duhet të na bëjë më të përgjegjshëm për të kuptuar sfidat dhe partneritetin, por mbi të gjitha për të qënë një vend që meriton NATOn dhe nuk e përdor për qëllime propogandistike.
Mund të jetë një imazh i 14 persona, njerëz në këmbë, kostum dhe ambiente të brendshme
🔹Shqipëria duhet të ndërtojë një bosht të fortë të bashkëpunimit të NATOs në rajon në nivelin politik dhe ushtarak për tju përgjigjur sfidave të sigurisë në këto moment të përballjeve të mëdha gjeopolitike
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?