Belind Këlliçi: Bektashizmi në Shqipëria ka sjell besim, ka frymuar tolerancë dhe atdhedashuri.

Aktualitet

Belind Këlliçi: Nga Kryegjyshata uroj gëzuar Sulltan Novruzin bashkëqytetarëve tanë të besimit bektashi!

Bektashizmi në Shqipëria ka sjell besim, ka frymuar tolerancë dhe atdhedashuri.


Teqete kanë qenë jo vetëm qendra besimi por edhe shkolla shqipe. Siç thoshte Naim vjershëtori: “Kjo ditë është një ditë e re që përsëritet moti, lind vera, lind ngrohtësia, lind Aliu, lind vetë Zoti.”
Uroj me zemër komunitetin alevian dhe klerikët e tarikatëve Halveti, Kaderi, Rifai dhe Saadi, për këtë ditë të shënuar!
Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?